Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний лісник краю подався шукати кращої долі

5 жовтня 2014 р., 16:31

А лісова галузь Закарпаття - знищена.

Начальник головного управління лісового та мисливського господарства області Ігор Фізик в пошуках нової роботи.

Його звільнення – питання часу. Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль на прес-конференції. Нагадаємо, що у вівторок керівництво області повідомило, що одіозному керівнику лісової галузі запропонували звільнитися та покинути територію області.



«Лісова галузь – мала би бути гордістю Закарпаття. На жаль, нині в області вона зруйнована. Очолював її останні чотири роки Ігор Фізик, якому ми запропонували звільнитися. Моїм помічниками у п’ятницю він повідомив, що наразі він в Києві і має намір написати заяву про складання повноваження. Також він хоче просити голову Державного агентства лісових ресурсів про подальше працевлаштування», - повідомив керівник краю.

Загалом же розвиток лісової галузі входить у пріоритети, які поставив собі очільник області в роботі. У важливій для Закарпаття сфері заплановані серйозні реформи. З пропозиціями з цієї теми керівництво області звернеться до Кабінету Міністрів України.

Цю сферу має очолювати професіонал і патріот Закарпаття - вважає голова ОДА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp