Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці побачать рідний край з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

16 жовтня 2014 р., 09:11

Таку змогу меломанам надали гурт "Рокаш" та Іван Попович.

«Едельвейсом цвіте Закарпаття моє». Слова відомої пісні Івана Поповича пролунали по-новому. Відео, яке показало красу Закарпаття з висоти пташиного польоту під слова відомої пісні та в оригінальному рок – аранжуванні – «Рокаш» презентував новий кліп. Заспівав про Закарпаття і виконавець композиції Іван Попович. 



Власне ідея створити кліп з’явилася, коли лідер гурту Рокаш, оригінально привітав його з ювілеєм. Знімали кліп в горах: Іван Попович заспівав про рідний край серед гір на Іршавщині, а от Рокаш в Мукачівському районі. А пейзажі області знімали з висоти пташиного польоту спеціальним пристроєм. Ідея кліпу - показати, ніби Закарпаття перекликається поміж гір, розповідають режисер та оператор аеровідеозйомки. 

Самі ж учасники гурту кажуть, пісня популярна, тому було важливо не зіпсувати її. А чи вийшло Рокашу зробити цікавий та якісний продукт, дивіться далі.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp