Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко доручив силовикам сприяти безпечності виборів

22 жовтня 2014 р., 21:32

Таке розпорядження дав Президент, задля безпеки кожного громадянина

Президент доручив силовикам забезпечити правопорядок на виборах в Раду 26 жовтня.Президент України Петро Порошенко доручив силовим структурам забезпечитиправопорядок на дострокових виборах до Верховної Ради 26 жовтня і реалізаціювиборчого права учасників антитерористичної операції (АТО).

"Ефективна співпраця силових міністерств і відомств має забезпечити вільне волевиявлення громадян по всій країні", - зазначив Петро Порошенко.

Президент закликав приділити особливу увагу безпеці громадян під час виборів у Донецькій і Луганській областях. Він повідомив, що сьогодні голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко доповів йому, що "існує чітка взаємодія між МВС, Міноборони, щоб там, де не виключені провокації розвідувальних груп бойовиків, було захищено конституційне право громадян обирати собі владу".

Окремо Президент наголосив на необхідності забезпечення юридичного захисту українських військових у зоні проведення АТО. "Я не можу стримати обурення поведінкою окремих народних депутатів і фракцій, в тому числі і тих, хто належить до демократичного табору, які цинічно зірвали право українських воїнів обирати владу, обирати Парламент", - зазначив Петро Порошенко.

Як повідомляв Корhеспондент.net, Міністерство внутрішніх справ України спільно зКомітетом виборців розробили методичні рекомендації для правоохоронців, депоетапно виписані завдання міліції для забезпечення порядку під час достроковихвиборів до Верховної Ради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp