Все – задля популяризації угорських традиційних страв серед місцевого населення та туристів, які прибувають із інших регіонів України та з-за кордону.
У західноєвропейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. У нас вирішили розширити її на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним. Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь у акції, передбачені знижки до 25%. А найбільшими вони будуть, у «Жирний четвер», який припадає на 2 березня, – ціни знизяться наполовину. Також усі відвідувачі зможуть долучитися до розіграшу призів. Новина цього року – участь у заході цукернень, власників винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!
Для тих, хто хотів би приєднатися: повідомте про вашу участь в акції до 30 січня. Докладна інформація за тел.: +380995196231, +380507453457. За подіями Тижня угорських страв можна слідкувати у «Фейсбуці»: Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács/