Пресконференція з нагоди одного з найулюбленіших зимових гастрономічних заходів закарпатців проходитиме в закладі харчування «Italia Snack & Pizza» (с.Сюрте, вул.Ракоці, 59). Саме там можна буде спостерігати за приготуванням кількох страв, які згодом також подаватимуть під час Тижня угорських страв і скуштувати їх. А також поспілкуватися з кухарами та кулінарами
Детальніше про цьогорічне свято, його особливості розкажуть:
- Іштван Грежа, уповноважений міністра, відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області, а також координацію програми розвитку дитячих навчальних закладів Карпатського регіону.
- Андрій Мештер, голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;
- Йосип Торпоі, почесний голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;
- Федір Шандор, професор, голова регіональної туристичної організації Закарпаття
- Ласло Пасторніцький, власник закладу «Italia Snack & Pizza» – учасника Тижня угорських страв;
Прохання акредитуватися за тел/мейлом прес-клубу до 5 лютого, 18.00
***
Засідання відбудеться у приміщенні «Italia Snack & Pizza» (с.Сюрте, вул.Ракоці, 59).
Виїзд об 11.30 від готелю «Ужгород»
Початок о 12.00
Запрошуються представники усіх ЗМІ