Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто найбільше заробляє в Ужгородській міськраді

8 листопада 2014 р., 17:36

А новообраний в.о. мера... у відставці... задніх цього року не пас

Як вбачається із відповіді, яка надана Громадській раді Ужгородської міської ради, найбільш оплачуваний чиновник в Ужгородській мерії теперішній в.о. мера Віталій Семаль. За 8 місяців 2014 року йому виплачено майже 89 тис. грн. з яких 20 тис. грн. – в серпні.

На другому місті по оплаті праці в Ужгородській мерії Володимир Фленько із доходом у 85 тис. грн. за 8 місяців 2014 року.

На третьому місті, хто би міг подумати, хто? Начальник управління економіки та підприємства Михайло Станкович із доходом у 48 тис. грн. за 8 місяців 2014 року. Можливо це пов’язано з тим, що наше місто впевнено тримає першість в економічному розвитку, а можливо є на то і якісь інші причини?

Однак найбільший подив викликає декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру керівників міста, які надруковані ймовірно на одному комп’ютері та прінтері.

Як вбачається із отриманих декларацій у таких не зазначено місце розташування нерухомого майна, хоча в деклараціях передбачені відповідні обов’язкові форми для заповнення. І це при тому, що на кожному аркуші декларації проставлено напис «згідно з оригіналом», підпис начальником відділу кадрів Ужгородської міської ради та печатку.

В такому випадку може мати місце адміністративне корупційне правопорушення декларантів, яке передбачено ст. 172-6 КУпАП, а саме: подання завідомо недостовірних відомостей у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, передбаченої Законом України “Про засади запобігання і протидії корупції”, -а, можливо, оригінали декларацій заповнені вірно і начальник відділу кадрів допустив службове підроблення (366 Кримінального кодексу України)…

Декларації: 


НЗ 08.11.2014 20:36 IP: 102.137.54.37
Хто такий Фленько? За як1 заслуги така зарплата? Треба переглянути вс1 зарплати чиновник1в -"трудяг", подумати чи потр1бн1 так1 кадри м1сту, якщо н1, то вигнати до "б1са"!!!
Йоні 08.11.2014 19:14 IP: 97.133.112.92
Се серйозні трудяги. І коли вже розберемося з цим непотрібом

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp