Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Британія виділяє мільйони фунтів на охорону здоров'я в Україні

15 січня 2020 р., 17:13

Мета проекту - допомогти Україні побудувати прозору, підзвітну та ефективну систему охорони здоров'я, відзначили в британському посольстві.

Влада Великої Британії виділяє на реалізацію програми з реформи охорони здоров'я України 4 млн фунтів стерлінгів до березня 2021 року. Про це повідомило посольство Великої Британії в Україні в Twitter у середу, 15 січня.

"Британія підтримує реформу охорони здоров'я за допомогою проекту, який фінансує спільно з USAIDUkraine. Мета проекту - допомогти Україні побудувати прозору, підзвітну та ефективну систему охорони здоров'я. Велика Британія виділяє на реалізацію програми 4 млн фунтів до березня 2021 року", - йдеться в повідомленні посольства.Дипломати також повідомили про візит посла Мелінди Сіммонс у Центр первинної допомоги в Києві з метою дізнатися про сучасний стан реформи."Успіх можливий завдяки подальшому розвитку Національної служби здоров'я, прозорості та ефективності медичної системи", - підкреслили в британському посольстві.Раніше Євросоюз виділив понад 7 млн ​​євро Україні. Гроші будуть витрачені на модернізацію освітніх програм, поліпшення кваліфікації вчителів і розширення співпраці вузів.Нагадаємо, за останні чотири роки ЄС надав Україні близько 10 млрд євро допомоги. З цієї суми - 200 млн євро щорічно виділяються у формі грантів, тобто, це безоплатна допомога.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp