Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україні допомагатиме США?

21 березня 2014 р., 21:34

У Вашингтоні вивчають запит української сторони про надання Києву військової допомоги з боку США, повідомили в Пентагоні у п'ятницю, 21 березня.

Як повідомляє "Інтерфакс-України", у комюніке Пентагону йдеться, що міністр оборони США Чака Гейґела в ході телефонної розмови з в.о. глави оборонного відомства України Ігорем Тенюхом заявив, що американська сторона "активно розглядає запит України про надання військової допомоги". Крім того, глава Пентагону повідомив своєму українському колезі про те, що США підтримують український народ, засуджують застосування сили з боку Росії і продовжують наполягати на повернення російських військових в казарми. Разом з тим, Чак Гейґел "віддав належне витримці українських військовослужбовців, яку вони продемонстрували у Криму", а також запевнив Ігоря Тенюха, що "продовжить уважно стежити за розвитком подій в Україні". 

Нагадаємо, що президент США Барак Обама підписав 17 березня указ про введення санкцій щодо семи російських чиновників, а також чотирьох українських політиків, які мають стосунок до кризи в Україні. Серед них є Віктор Янукович та Віктор Медведчук. ЄС також запровадив санкції проти 21 особи, причетної до розпалювання кримської кризи.

ZAXID.NET

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp