Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стеження за Йованович: оприлюднені нові документи

20 січня 2020 р., 08:02

Документи свідчать, що головний республіканець у Комітеті з розвідки США Девід Нуньєс був причетний до цькування Йованович.

Нові матеріали від партнера Джуліані Льва Парнаса підтвердили інформацію про стеження за екс-послом США в Україні Марі Йованович. Документи оприлюднила Палата представників США, передає CNN у суботу, 18 січня.В опублікованих матеріалах є скріншоти текстових повідомлень із зображенням кандидата в конгресмени від республіканців в Коннектикуті Роберта Хайда. Його повідомлення з телефону, очевидно, стосуються стеження за Йованович. Хайд поділився скриншотами з Парнасом, і таким чином вони опинилися в його телефоні, який він передав у Палату представників.Скріншот, відправлений Хайду з телефону з бельгійським номером, містить офіційну фотографію Йованович. Невідомий з бельгійським номером пише: "Мої контакти (мова йде про людей - ред.) перевіряють. Повідомлю вам адресу наступного тижня". Хайд відповів: "Класно".Далі бельгійський номер пише Хайду: "Нічого не змінилося, вона все ще не на місці, вони сьогодні перевіряють знову. Це підтверджує, що у нас є всередині людина".Оприлюднені матеріали також показують зв'язок між Парнасом і помічником Нуньєса Дереком Харві. Вони свідчать, що Парнас і Харві влаштовують інтерв'ю з українськими офіційними особами та зустрічі в готелі Trump International у Вашингтоні, у тому числі з Джуліані.Також вони вказують на причетність Девіна Нуньєса, головного республіканця в Комітеті з розвідки Палати представників, до діяльності Джуліані і його спільників щодо цькування Йованович і пошуку компромату на політичних суперників Трампа.Нагадаємо, що Комітет з питань розвідки Палати представників США оприлюднив нотатки та інші документи як нові докази у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа. Серед іншого йшлося про те, що під час каденції в Україні посла США Марі Йованович за нею нібито здійснювалося незаконне стеження і можливе втручання в роботу її електронних гаджетів приватними особами на замовлення громадян США.Також Парнас повідомив, що був свідком прийняття рішення про звільнення посла в Україні Марі Йованович.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp