Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Парламентська активність закарпатських депутатів у березні-травні 2021 року

12 червня 2021 р., 18:39

Варто знати

27 законодавчих актів, 2 з яких стали чинними – таким є показник законотворчої активності народних депутатів, обраних у шести округах Закарпатської області, в березні-травні 2021 року. Також депутати співпрацювали щодо підготовки законодавчих актів, спільно подавши 7 документів. Такі результати дослідження Громадянської мережі ОПОРА.

Депутати від ЗакарпаттяЗакарпаття в Верховній Раді України представляють 6 парламентарів, обраних в округах області. Роберт Горват (№68, Ужгород), Валерій Лунченко (№71, Хуст), Василь Петьовка (№72, Тячів) та Владіслав Поляк (№73, Виноградів) входять до депутатської групи “Довіра”, Віктор Балога (№69, Мукачево) представляє депутатську групу “За майбутнє”, Михайло Лаба (№70, Свалява) – фракцію “Слуга Народу.”

Участь у голосуванняхПротягом звітного періоду депутати від Закарпаття демонстрували не найвищу дисциплінованість під час голосувань, в середньому пропускаючи 34% голосувань. При чому, з них були відсутні при розгляді 12,7% питань, а не голосували, будучи зареєстрованими на засіданні, у понад 21% випадків.

Найчастіше не брав участі в голосуваннях Віктор Балога, який був відсутній під час понад 40% голосувань та не голосував, будучи зареєстрованим у залі у 38,6% випадків. Відтак, загалом, пропустив майже 80% питань, які розглядалися у сесійній залі. Натомість, найбільш дисциплінованим був Михайло Лаба, який брав участь у майже 94% голосувань.

Під час сесійних засідань у березні-травні 2021 року закарпатські мажоритарники найчастіше утримувалися (33% голосувань) та голосували “за” включені питання до порядку денного (31%). Натомість, майже не голосували “проти” – лише у 1,7% випадків.

Найчастіше натискав кнопку “утримався” Михайло Лаба (63,4% голосувань) та Роберт Горват (56,4% випадків). Натомість, найбільше питань підтримали Владіслав Поляк (53%) та Василь Петьовка (майже 51% випадків). Найчастіше голосував “проти” Михайло Лаба (5,7% випадків), натомість, Роберт Горват жодного разу не тиснув кнопку “проти”.

ОПОРА









Схожі новини

Чим відзначились закарпатські мажоритарники у травні?
Громада і мажоритарники Закарпаття: пошук шляхів для плідної взаємодії
У Мукачеві міська виборча комісія приймає бюлетені та протоколи - ОПОРА
У деяких законопроектах закарпатських мажоритарників виявили ознаки можливої корупції, - Опора
На Закарпатті за 6 місць у парламенті змагаються 93 кандидати-мажоритарники, - ОПОРА
На Закарпатті ОПОРА знову фіксує випадки агітації із порушенням закону (ФОТО)
Що і як розповідають сайти муніципалітетів Ужгорода, Мукачева, Хуста та Берегова - ОГЛЯД
Виборчі злочини на закарпатських дільницях - вироки для 9 членкинь та виборця, - ОПОРА
Не всі парламентські партії створили осередки на Закарпатті, окремі політичні сили знайти майже неможливо
На Закарпатті ЦВК утворила 18 територіальних виборчих комісій: в них працюватимуть понад 300 людей

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp