Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські нардепи від "Слуги народу" можуть бути причетними до корупційних схем

15 вересня 2020 р., 08:30

Закарпатських депутатів від «Слуги народу» Ігоря Кривошеєва і Андрія Жупанина називають причетними до хабара у 200 тисяч доларів, який призначався їхньому колезі по фракції Олександру Юрченку.

НАБУ нещодавно затримало помічника Юрченка, який встиг отримати перші 13 тисяч з 200 тисяч доларів неправомірної вигоди.Гроші, як стверджують, мали віддати Юрченку за законопроєкт, пов’язаний з побутовими відходами.


«НАБУ «вело» нардепа не один місяць, назбирало достатньо доказів, але Венедіктова не здає свого нардепа та блокує по ньому санкцію», – стверджує депутат Гео Лерос, який сам потрапив у опалу та був виключений з фракції «Слуга народу» після того, як з парламентської трибуни розкритикував Зеленського.

Лерос заявив, що про підозри щодо Юрченка президенту стало відомо в той самий день, але у його команді хабарників ловити не можна, тому він зараз робить все можливе, щоб «порішати» цю справу. Поки що генпрокурор Ірина Венедіктова блокує підозру Юрченку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp