Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Серед майбутніх математиків є найвродливіша дівчина

13 листопада 2014 р., 12:22

Конкурс краси, на якому її обрали, відбувся вчора.

Вчора, 12 листопада, у центрі студентського дозвілля "Ювентус" відбулося головне свято року для математиків УжНУ. Вони відзначили День першокурсника та обрали Міс факультету.

Розпочався вечір із традиційного привітання декана Василя Васильовича Маринця, який побажав першокурсникам наснаги до навчання на математичному факультеті. Далі на сцені з`явилися красуні-учасниці Міс у сучасному патріотичному вбранні. Дівчата обрали футболки із зображеннями карти України, тризуба тощо. Після цікавої хореографічної постановки, яку вони показали, зал розважали ведучі – Михайло Карпенко і Павло Мандзич.

Інтелектуальний конкурс – ще одне випробування для потенційних Міс. Красуні мали зробити переклад з української на закарпатський діалект. На це завдання для кожної відводилося 20 секунд, за які треба було сказати, як у нашому краї називають сковороду, млинці, сходи, галстук тощо.

На святі виступили і "математичні" КВНнники. Команда "Скоростріли" зірвала овації залу своїми цікавими та оригінальними жартами.
Виявляється, на математичному – чимало музикантів. Так, впродовж вечора звучали композиції, виконані на гітарі і скрипці, саксофоні, вокальні номери студентів.

Після останнього виходу дівчат у вечірніх сукнях журі прийняло рішення. Корону математичного вручили Олександрі Коневич.
На цьому свято на факультеті не завершилося: його продовжили в одному з нічних клубів міста.

"Про Захід"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp