Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Математики УжНУ обрали собі красуню (ФОТО)

23 жовтня 2015 р., 14:20

На Факультеті пройшов конкурс "Міс"

21 жовтня у концертному залі Ювентусу студенти та викладачі відсвяткували День першокурсника та обрали міс математичного факультету – 2015.

 

Святковий захід відкрив проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король, який привітав першокурсників та зауважив, що свята для них тільки починаються, адже студентське життя без них неможливе. Також проректор висловив сподівання, що майбутні 5 років для студентів будуть цікавими й незабутніми, адже вони потрапили у чудове товариство, де ні́коли нудьгувати.

Відтак до присутніх звернувся в. о. декана Михайло Повідайчик, який теж привітав присутніх зі святом і повідомив приємну новину: наступного дня першої пари у математиків не буде.

Програма була дуже насиченою, а головне – цікавою. Студенти й викладачі мали змогу насолодитися танцями у виконанні «Танцювальної корпорації друзів» та шоу-балету «Казка», своїм співом присутніх зачаровували студентка Тетяна Лендєл та заслужена артистка України Надія Копча, відтак пролунали сучасні хіти, що їх виконав на акордеоні Роман Вайнагій, з музичним номером виступив гурт «Tample play».

Настрій глядачам підносилили не тільки команди КВК, а й цікаві конкурси та розіграші від ведучих. Зокрема, в одному з таких викладачі в «прямому ефірі» зі сцени дзвонили у таксі, піцерію та навмання набраний номер і співали пісню тому, хто був на іншому кінці дроту. Щоб перемогти, потрібно було повторно зателефонувати на раніше набраний номер і вмовити свого співрозмовника заспівати у відповідь пісню чи привітати факультет зі святом.

У результаті двоє викладачів факультету отримали VIP-місця у нічному клубі, в якому й продовжилося святкування. Окрім цього, присутні переглянули короткометражний фільм «Хрещений батько», головні ролі в якому виконали декан, викладачі та студенти факультету.

Усіх, безперечно, найбільше цікавило, хто ж стане цьогорічною володаркою титулу «Міс математичного факультету». Дівчата постали в цікавих та несподіваних образах, а також продемонстрували свою ерудицію в інтелектуальному конкурсі, де їм довелося дати відповіді на загальні та «математичні» питання.

Відзначили учасниць нагородами у різних номінаціях: Міс спокуса, усмішка, оригінальність, ніжність, чарівність та ін. А призові місця розподілились так: другою віце-міс стала Роксолана Бухай, першою віце-міс — Юлія Пацкан, переможницею — Тетяна Щербан. Вибір глядачів збігся із вибором суддів, адже Тетяна, залучившись підтримкою залу, стала ще й Міс глядацьких симпатій.

Святкувати поїхали до одного з популярних нічних клубів Ужгорода.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp