Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як географи УжНУ веселилися (ФОТО)

2 травня 2014 р., 13:05

Студенти-географи УжНУ відзначали професійне свято

 

28 квітня у нічному клубі «Phantom» географи святкували день факультету. У залі зібралося багато людей і всі очікували на гарний настрій та хороший вечір. 

І таки дочекалися! Роман Славік Із вітальним словом виступив заступник декана з виховної роботи Роман Славік, який поздоровив присутніх зі святом і побажав усім вдалого вечора. Відтак запальне відзначення дня факультету стартувало. На сцені виконували ліричні пісні про кохання у супроводі гітари. А студенти кафедри землевпорядкування та кадастру заспівали авторську пісню про географів. Жартами й сценками розважала присутніх команда КВН географічного факультету «МОШ». Також до уваги гостей запропонували слайд-шоу, підготоване кафедрою лісівництва. Телеміст із викладачами Родзинкою ж вечора став конкурс «Золотий глобус». 

Студентам роздали бюлетені і переможця визначали за більшістю голосів. Під час номінацій та нагороджень присутні мали змогу переглянути кумедне відео «Телеміст із номінантами», в якому викладачам ставили найрізноманітніші питання, що стосуються університету і геофаку зокрема. Воно викликало найбільше сміху та позитивних емоцій в аудиторії. Отож результати конкурсу такі: за підтримку адреналіну в організмі студентів кафедри геодезії у номінації «Його бояться всі» переміг Володимир Григорович Дробнич; за організаторські здібності і за співпрацю зі студентами у номінації «Найкомунікабельніший викладач» кращим визнали Андрія Івановича Мигаля; за розвиток презентаційних навичок, внесення новаторства в навчальний процес через застосування комп’ютерних технологій у номінації «Найпрезентабельніший викладач» перевагу віддали Ірині Юріівні Фекеті; за опіку і правильні рішення у всіх можливих сферах студентського життя в номінації «Самий файний няньо» переміг Людвіг Адальбертович Потіш. за проявлену мужність і відвагу в польових умовах, за відкриття нових горизонтів перед студентством у номінації «Найбільш практичний викладач» вирізнили Михайла Михайловича Микиту; за урізноманітнення та надавання нових барв у практичне життя студентів у номінації «Лабораторна року» лауреатом визнали Івана Васильовича Калинича; 

У номінації «Викладач року» перемогли: Володимир Петрович Мельничук (кафедра фізичної географії та раціонального природокористування), Едуард Васильович Турис (кафедра лісівництва) і Тетяна Борисівна Марухнич (кафедра землевпорядкування та кадастру). Серед студентів також визначили переможців: за розробку емблеми географічного факультету відзначили студента кафедри землевпорядкування та кадастру Володимира Лахоцького; за творчий внесок у розвиток кафедри географії та раціонального природокористування нагороджено студентку Анну Передрієнко; за активну участь в житті кафедри лісівництва відзнака дісталася Анастасії Берчі. Коли всі переможці були визначені й нагороджені, пісні заспівані, а жарти почуті й оцінені – вечір продовжили дискотекою. 

Оксана Пітра

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp