Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У день концерту «Рокаша» в Ужгороді відкриють пам’ятник Джону Лорду, а над водою Ужа буде … дим

18 листопада 2014 р., 13:51

27 листопада в Ужгороді дві суперкласні мистецькі події

27 листопада в Ужгороді відбудеться концерт гурту «Рокаш» у супроводі камерного оркестру у великому залі – в приміщенні облмуздрамтеатру. Як розповів соліст гурту Віктор Янцо, за півтора тижні до концерту в продажі вже практично не залишилося квитків, попри те, що зал драмтеатру дуже великий – на 730 місць.

Віктор пообіцяв кілька сюрпризів, які підготували для глядача організатори. Зокрема, приїде до Ужгорода Мар’яна Гаврилко, яка виконає оперну версію пісні «Рокаша» «L’amour». Візьмуть участь у концерті письменник Андрій Любка, Олеся Киричук, а також гурт «Бревіс», з яким «Рокаш» виконає одну зі своїх пісень акапельно.

А за кілька годин до концерту біля першої школи на Набережній відкриють пам’ятник легендарному музиканту Джону Лорду, на який впродовж майже трьох років в Ужгороді в кав’ярнях збирали копійки. Зібрали, за словами Павла Чучки, якй був одним з натхненників ідеї, майже 16 кілограмів копійок (майже 600 гривень). А зробив скульптуру Михайло Колодко.

Павло Чучка також пообіцяв сюрпризи під час відкриття пам’ятника, зокрема, обов’язково буде символічний дим над водою як алюзія на легендарну пісню «Smoke on the water».

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp