Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суботу прихильники "Рокаша" провели у компанії улюбленого гурту (ФОТО)

15 грудня 2014 р., 12:22

На свято Андрія закарпатський гурт дав у місті вже другий аншлаговий концерт.

13 грудня – день святого Андрія. В народному фольклорі це свято невідмінно пов’язане з вечорницями, ворожінням та забавами для молоді.

Цієї ж суботи, в Ужгородському Драмтеатрі відбувся концерт відомого гурту «Рокаш» з оркестром Закарпатської обласної філармонії та оновленою програмою.
Як зазвичай, концерт «Рокашу» був драйвовим та запальним. Вщерть заповнений зал Драмтеатру щиро підспівував та «підтанцьовував» відомі хіти гурту.

На вечорицях у «Рокашу»

 

Гостею свята була і Олеся Киричук. У національному вбранні вона виглядала просто чарівно. А пісня «В гаю зеленім», в обробці Віктора Янцо, виконана Олесею, тісно переплітається з теперішніми підіями в країні, проймала до сліз.

Олеся Киричук «В гаю зеленім»

З вокальним ансамблем «BREVIS» Лідер гурту Віктор Янцо акапельно виконав дві нові пісні.

Гурт «Рокаш» завжди активно спілкується із своїми глядачами. Цього разу на сцену виходили не тільки діти, але і дорослі. Одному з глядачів – Василю – про якого співається у пісні гурту, вдалося отримати диск з автографом та потанцювати разом з музикантами на сцені.
Але не тільки глядачів очікували сюрпризи. Під час виконання пісні «Америцький край», « Рокаш» отримав символічного «Оскара» від одного з вдячних прихильників.

   

Наприкінці концерту Віктор Янцо віддав уже свій легендарний білий капелюх (як він сам каже – « калап») на аукціон, кошти від якого підуть на допомогу нашій армії.
Андріївські вечорниці з «Рокашем» вдалися на славу! Глядачі, а це зовсім різна публіка – і діти з батьками, і молодь, і старше покоління, різні за професіями, але єдині в одному – «Рокаш – це музика на усі часи. Це наша пісня, наша культура, наша душа!»

mukachevo.today


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp