Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Рокаш» обіцяє суперконцерт в Ужгороді. Фанати їдуть навіть із Лондона

19 листопада 2014 р., 09:28

До грандіозного сольного виступу з оркестром філармонії і цікавими гостями лишився тиждень

До першого великого сольного концерту гурту «Рокаш» із оркестром закарпатської обласної філармонії залишився тиждень. Про дійство, яке відбудеться в облмуздрамтеатрі, соліст «Рокаша» Віктор Янцо та менеджер гурту Ірина Янцо дещо розповіли журналістам в Ужгородському прес-клубі, ще більше заінтригувавши й до того зацікавлених прихильників творчості мукачівських музикантів.

Ірина Янцо зізналася, що ідея такого першого великого концерту (зал драмтеатру вміщає 730 глядачів) в музикантів виникла вже давно, і навіть ледь не була реалізована торік у Львові. Про концерт навіть було домовлено і вже займалися його організацією, але Майдан перекреслив плани музикантів. І ось через рік «Рокаш» таки реалізує задумане, щоправда, не у Львові, а в Ужороді.

Соліст гурту Віктор Янцо розповів, що на концерті буде багато пісень у новому оркестровому аранжуванні, адже в заході візьме участь оркестр Закарпатської обласної філармонії. За словами Віктора, близько 40 % півторагодинного концерту – програма з оркестром.

Також разом із гуртом виступлять талановиті артисти Маріанна Гаврилко, Олеся Киричук та гурт “Brevis”. Родзинкою вечора стане музично-поетична композиція від відомого поета Андрія Любки. До речі, за день до концерту в драмтеатрі «Рокаш» дасть ефірник – виступить зіграє на радіо «Тиса ФМ», причім промо-концерт можна буде переглянути в онлайні.

Цікаво, що, за словами Ірини Янцо, за тиждень до концерту у продажі вже майже не залишилося квитків. Замовляли білети не тільки з усього Закарпаття, а й навіть з-за кордону, зокрема один із фанів приїде послухати й побачити улюблений гурт аж із Лондона.

Ну що ж, чекати залишилося недовго. Хто ще не має квитків, спробуйте придбати їх у касах драмтеатру – кілька місць ще вільно. І до зустрічі на концерті!

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp