Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині лунала поезія талановитої молоді

7 грудня 2014 р., 13:42

Творчий вечір організували з нагоди Дня Збройниїх сил України

«Art²ime – твоя зона комфорту» – саме так вирішила назвати творчий вечір літературна молодь Хустщини. Організатором акції виступили: Хустська міська студентська рада, творче об’єднання «Тихий Омут» та відділ культури, молоді і спорту Хустського міськвиконкому. Цікаво, що долучитися до акції можна було через Інтернет-сторінку у одній з соціальних мереж. Вечір поезії пройшов у міському центрі науково-технічної творчості. 

На неординарне літературно-музичне дійство зібралося кілька десятків школярів та студентів. –Хотілося створити для молоді свято, згуртувати обдарованих краян на спільній акції, аби кожен зміг поспілкуватися з однодумцями, послухати інших та продемонструвати власні таланти, – розповів для «Карпатського об’єктива» один з організаторів заходу Андрій Король. 

Тож цікавими виступами, поетичними та прозовими здобутками з присутніми в залі ділилися Андрій Русанюк, Віталій Келемен, Аліна Шегута, Настенька, Марія Прохоренко, Марина Харастей, Андріана Яринич, Аледіна, Олександра Розман та інші, музичними номерами звітували Іван Реплюк, Наталія Букачевська та гурт «Johnny Rides». Розважали ж обдаровану юнь міста над Тисою ведучі Ярік Русанюк та Славік Кошан. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp