Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині лунали колядки (ВІДЕО)

16 січня 2015 р., 09:20

У рамках різдвяного передзвону "Вертеп-2015"

На різдвяний співочий передзвін з’їхалися колективи майже з усіх куточків району. Просто неба вони щедрували та колядували.Просто неба на головній сцені Хуста біля центральної ялинки у переддень Старого Нового року хустяни віншували, щедрували і колядували. У міськрайонному колядницькому фестивалі «Вертеп – 2015» взяли участь як міські, так і сільські творчі колективи,. Сюди з’їхалися колядники майже з усіх куточків Хустщини. 

Цьогорічне свято хустської коляди відбулося під гаслом «Сієм, сієм, засіваєм, з Новим роком та Різдвом Христовим всіх вітаєм». А відкрили колядницький фест керівники Хустщини, які передусім привітали громаду з Новорічно – Різдвяними святами. До слова, на сцені встановили й скриньку допомоги для АТО. Усі небайдужі мали змогу допомогти нашим військовим. А тим часом зі сцени продовжувала лунати різдвяна музика. Звучали колядки у Хусті кілька годин поспіль.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp