Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль просить зберігати спокій і не вірити у маячню Кремля про Закарпаття

9 січня 2015 р., 15:38

Водночас потрібно бути пильними, адже ворог не спить.

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль прокоментував “фейкову” інформацію російських ЗМІ щодо незалежності Закарпаття і створення “народної республіки”.

Читайте такуож: У Росії заспівали нову пісню про відокремлення Закарпаття (ВІДЕО)

“Те, що вчергове спродукували російські, так би мовити, ЗМІ, можна було б назвати плодом хворої уяви. На жаль, це не так. Звісно, викладена там «інформація» про буцімто сепаратистські настрої в області є більш ніж далекою від реальності і у кожної нормальної людини здатна викликати хіба роздратування, як не бажання покрутити пальцем біля скроні. Утім, на жаль, ці фантазії – не лише маячня, а й цілком свідомі спроби нагнітати напругу та розхитувати ситуацію. Вони симптоматичні і говорять про те, що апетити агресора до України тільки зростають. І тому ми мусимо звертати увагу й на такі сигнали. Як голова ОДА, запевню: ми не лише в курсі процесів, у які намагаються втягнути наш край, але й протидіємо цьому. Усім адекватним людям на 100% зрозуміло, що Закарпаття – це Україна й так буде і надалі. Водночас ми не відкидаємо можливостей провокацій з боку певних сил, і прагнемо бути до цього готові. Реагуватимемо – належно. Закликаю краян не піддаватися на дестабілізаційні дії та зберігати спокій”, – написав очільник облдержадміністрації на своїй сторінці у Фейсбуці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp