Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці "Карпатської січі" заявили про сепаратизм на Закарпатті

15 березня 2016 р., 16:23

Кажуть, що не допустять його розвитку у краї

В останній рік прояви "повзучого" прихованого сепаратизму зі строни Угорщини щодо Закарпаття помітно посилились. Продовжується штучна мадяризація та переманювання в угорське громадянство мешканців прикородонних українсько-угорських районів.

Перекручується законодавство України про децентралізацію, яке прихильники експансіоністської Угорщини використовують для обгрунтування створення т.зв. «угорського району» - ніби-то на економічному підгрунті.

Соцмережі заповнені повідомленнями про створення т.зв. «громадських варт» в місцях компактного проживання угорської меншини Закарпаття, що є нічим іншим, як першим кроком до створення загонів проти України. Угорські радикали, які є кращими друзями Путіна, у своїх заявах не приховують своїх недружніх намірів щодо Закарпаття та України. Крім того, днями сепаратисти спаплюжили меморіальну дошку президенту Карпатської України Августину Волошину, а меморіальний комплекс Героям Красного Поля нищать систематично.

У ці пам’ятні дні Карпатської України, яка за своє бажання єдності з Великою Україною першою була потоплена у крові угорськими окупаційними військами Хорті, ми не повинні забувати про ціну, яку заплатили під Хустом сотні закарпатських юнаків за возз’єднання Української Держави. В 1938-1939 рр. наші діди і прадіди відстоювали честь нації тут, на Заході. Зараз за єдність України ми платимо свою ціну на Сході.


Тим не менш українська влада та правоохоронні органи продовжують закривати очі на загрозу порушення територіальної цілісності України – так само, як робили це в Криму, Донецьку, Луганську та інших регіонах. І всі ми знаємо, до чого це призвело.


Ситуацію в свої руки повинні брати націоналісти та свідомі українці, котрі розуміють ціну нашої незалежності і бачать неприховану агресію відвертого сепаратизму з боку тих самих імперськи налаштованих угорців, котрі далеко не лише в березні 1939 р. нищили цвіт і майбутнє нашої нації.

Ми, націоналісти, об’єднані спільною ідеєю побудови могутньої України, пильно стежим і не допускатимем будь-яких зазіхань на територіальну цілісність України на всьому її просторі, в тому числі Закарпатті. Крім того, звертаємось до Угорщини та закликаємо всіляко присікати ті радикальні сили, які можуть зазіхати на територію України в Закарпатській області.

Кількаденне цьогорічне вшанування Стражів Карпатських Гір практично усіма сильними правими рухами України, марш та автопробіг районами області і потужна підтримка місцевого населення переконливо показали, що якщо хтось колись сумнівався у тому, що ЗАКАРПАТТЯ - ЦЕ УКРАЇНА, то в ці дні воно точно довело свою національну приналежність! Проведені акції були демонстрацією нашої єдності з однієї сторони та рішучості - з іншої. Ми не допустимо повторення трагічної історії, всіма методами присікаючи будь-які спроби мадярських чи інших окупантів розривати Закарпаття зсередини.

Для тих, хто ще не чув, повторюємо : ЗАКАРПАТТЯ – ЦЕ УКРАЇНА! Сепаратизм – не пройде!

УКРАЇНА НАВІКИ ЄДИНА! СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ ЇЇ ВОРОГАМ!

ГО "Карпатська Січ" та всі націоналістичні рухи-учасники вшанування 77-ї річниці проголошення незалежності Карпатської України і її Героїв.


ЕВГЕН 03.09.2017 13:32 IP: 105.58.192.37
То все накручэнэ....Коли Закарпаття стало украиньським..Учи историю МУДИЛА.....
іштван 18.03.2016 23:08 IP: 68.151.7.77
АЛЕ ЗАКАРПАТТЯ НІКОЛИ І НЕ БУЛО УКРАЇНОЮ !закарпаття анексувала ссср як і крим росія!
Василь Іванович 16.03.2016 00:51 IP: 192.248.43.31
РУСИН поганенько Ви історію знаєте. Та і в часі не орієнтуєтесь якщо на те пішло. Закарпаття НА ДАНИЙ МОМЕНТ є частиною України. І назавжди залишиться Україною. Угорщина давно веде підривну діяльність на Закарпатті, звичайно далеко до Москальщини, але спроби як були так і продовжуються. Шкода що спецслужбам не на разі, але як тільки Україна розбереться із зовнішнім агресором, можна буде перейти до внутрішнього. Але не переживайте, хлопці спуску вже не дають - http://www.mukachevo.net/ua/News/view/138888.
РУСИН 15.03.2016 19:54 IP: 109.211.145.82
полный бандеровский бред ЗАКАРПАТЬЕ никагда небыло украиной

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp