Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Січовики повідомляють про чергові прояви сепаратизму на Закарпатті

8 червня 2016 р., 17:34

І готові до радикальних дій у разі бездіяльності влади

Спроби сепаратистів дестабілізувати ситуацію на Закарпатті не припиняються.

Днями в Закарпатську область приїхав такий собі представник партії "За права людини" Володимир Тарасов - виходець із Луганщини, який організовує проплачнені шоу та публікації в ЗМІ, залучаючи до них різних псевдоекспертів з числа радикальних русинів, пенсінерів-калимщиків, які озвучують проплачені коментарі тощо. А приїхали вони не спроста.

Громадська організація «Закарпатський край», як заявив її голова Василь Кузьо (колишній прокурор у відставці) під час участі у передачі Мукачівської телекомпанії «М-Студіо», розробила проект Закону «Про надання Закарпатській області спеціального економічного статусу», який наші доблесні депутати нещодавно підтримали на засіданні облради.

"З достовірних джерел нам відомо, що сепари купили ще як мінімум один ефір на «М-Студіо», тож "Карпатська Січ" закликає керівництво телеканалу розібратися в ситуації і не продаватись ворогам України. В протилежному випадку дії компанії розцінюватимуться як співпраця з сепаратистами. Також звертаємось до всіх закарпатців бути розсудливими і не вестись на ворожу пропаганду, покликану розтерзати Україну та знищити націю. Заявляємо, що в разі бездіяльності органів влади ми, націоналісти "Карпатської Січі", будемо діяти усіма методами для знищення сепаратистської та посткомуністичної наволочі", - йдеться у повідомленні.

Ні сепаратизму в Закарпатті!

Слава Україні!

Керівник ГО "Карпатська Січ" Тарас Деяк

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp