Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Засудили за сепаратизм уродженця Виноградівщини

3 вересня 2017 р., 11:20

Уродженець Виноградівщини ще в 2014-му не тільки закликав відокремити Закарпаття від України, а й активно коментував цю тему російським телеканалам.

Це встановив 15 серпня 2017 року Ужгородський міськ­районний суд Закарпатської області під головування судді В. Данка.

Упродовж декількох місяців у «Фейсбуці» він поширював повідомлення, в яких, за висновком судово-лінгвістичної експертизи, відкрито та цілеспрямовано закликав вчинити дії, спрямовані на шкоду територіальній цілісності і недоторканності України.

Крім того, слідство встановило, що перебуваючи на території Угорщини, улітку 2015-го чоловік під час участі в російській телепередачі «Вести» телеканалу «Россия 1», дав інтерв’ю, де висловив заклик або поїхати (із загального контексту – з України в Угорщину), або боротися за звільнення Закарпаття від української влади, повідомили у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиросердно розкаявся у вчиненому та просив суд затвердити угоду про визнання винуватості, укладену між ним та прокурором. У підсумку порушника засудили на три роки умовного терміну.

Також обвинувачений має повернути державі витрати на залучення експертів у цьому кримінальному провадженні, що становлять 7 тисяч 168 грн.


евген 03.09.2017 13:26 IP: 105.58.192.37
У вас же демократия..ЕВРОПЕЙСЬКА..

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp