Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президента і прем'єра просять дати бійцям техніку для захисту Дебальцева, "щоб не допустити другого котла за історію цієї клятої війни"

27 січня 2015 р., 22:12

Післязавтра має бути нарада в Порошенка, від якої залежатиме, чи отримають воїни необхідне

Закарпатська волонтерка Тетяна Дюрдь, яка вже дуже давно допомагає забезпечувати найнеобхіднішим закарпатських воїнів, сьогодні написала пост у Фейсбуці і, затеґавши президента Порошенка, попросила його завтра виділити для закарпатців, що воюють під Дебальцево, необхідну техніку. Перед тим з подібним зверненням до президента виступила ще одна закарпатська волонтерка Людмила Бандурчак.


«Підтримую повністю Мукачівську Хунту в особі Людки Бандурчак і звертаюсь до Вас, шановний Петро Порошенко, -- пише Тетяна Дюрдь. -- Я волонтер 128-мої гпбр Тетяна Дюрдь наполегливо прошу Вас надати нашим військовим техніку в Дебальцево. Ми знаємо, що в четвер у Вас повинна бути нарада та звіт Генштабу на рахунок вищезазначеного міста. Продажні шкури з Генштабу будуть як завжди показувати блискучий звіт і казати, що все добре. Насправді, не все так, як би хотілося. Ми з волонтерами купили б їм ті БТР-ри чи БРДМ-ми, але, на жаль, в нас в М65 вони не продаються. Їм потрібно трішки більше техніки, щоб елементарно бійців перевозити по позиціям. За ці дні багато техніки згоріло, повірте нам. Ми, закарпатські волонтери, знаємо, що на нараді в четвер Ви повинні вирішувати чи давати техніку на Дебальцево чи ні. Тому ми ще раз вкотре наполегливо просимо зробити це і не допустити другого котла за історію цієї клятої війни».

З подібним зверненням виступив і ще один волонтер Роман Маланка, який теґнув також і прем'єра Яценюка: "Підтримую повністю закарпатських колег-волонтерів і звертаюсь до Вас, шановний Петро Порошенко , Арсеній Яценюк , якщо буде допущено "котел" під Дебальцево, то буде дууууууже погано. Навіть не уявляєте як погано.

Я, волонтер 128-мої гпбр Роман Маланка, наполегливо звертаюся та прошу Вас надати нашим військовим техніку в Дебальцево та відізвати не потрібний баласт генералісімусів. Хлопці знають, що робити і як робити. Дайте добро і підтримайте їх технічно та інформаційно. Ми знаємо, що в четвер у Вас повинна бути нарада та звіт Генштабу на рахунок вищезазначеного міста. Продажні шкури з Генштабу будуть як завжди показувати блискучий звіт і казати, що все добре. Насправді, не все так, як би хотілося. Ми з волонтерами купили б їм ті БТР-ри чи БРДМ-ми, але, на жаль, в нас в М65 вони не продаються. Їм потрібно трішки більше техніки, щоб елементарно бійців перевозити по позиціям. За ці дні багато техніки згоріло, повірте нам. Ми, закарпатські волонтери, знаємо, що на нараді в четвер Ви повинні вирішувати чи давати техніку на Дебальцево чи ні. Тому ми ще раз вкотре наполегливо просимо зробити це і не допустити другого котла за історію цієї клятої війни.

Народні депутати-закарпатці Віктор Балога, Валерій Пацкан , Ви наші представники і повинні відстоювати інтереси своїх виборців. Тому просимо задіяти всі можливі механізми впливу для "правильного" вирішення ситуації, що склалася!!!

Час Закарпаття, фото з Фейсбук-сторінки Тетяни Дюрдь

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp