Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський "УДАР" завтра відзвітується

6 лютого 2015 р., 13:28

Розкажуть, що вдалося зробити за три місяці у Верховній Раді

У суботу, 7 лютого, відбудеться прес-конференція представників політичної партії УДАР та народних депутатів від Закарпаття. Журналістам розкажуть про переобрання голови Закарпатської обласної партійної організації «УДАР» та плани партії на найближчий період. У свою чергу, народні депутати підсумують роботу Верховної Ради за три місяці, прозвітують про діяльність депутатської групи «Закарпаття», висловлять свої думки з приводу подій, що відбуваються в країні, а також розкажуть, як позначиться на депутатах, зокрема закарпатських, зняття недоторканності.

У прес-конференції візьмуть участь:

- Ростислав Буланов, голова Закарпатської обласної партійної організації «УДАР»;

- Олексій Рябикін, заступник голови ЦВК партії «УДАР»;

- Валерій Пацкан, народний депутат України;

- Роберт Горват, народний депутат України.


Захід відбудеться у конференц-залі готелю «Прага». До місця проведення забезпечується транспорт. Збір журналістів – біля центрального офісу УДАРу в Ужгороді за адресою: вул.Перемоги, 1. Час збору: 14:10.

Просимо повідомити про своє бажання взяти участь у прес-конференції. Участь можна підтвердити за електронною адресою udar.zakarpattya@gmail.com або за номером: 099-52-12-213 (Крістіна).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp