Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Митники викрили порушників, які завезли в Україну 47 автівок

12 лютого 2015 р., 14:41

Горе-автомобілісти далі "Дякова" не поїхали

Працівники Закарпатської митниці ДФС викрили схему завезення на митну територію України транспортних засобів з іноземною реєстрацією.Схему вдалось виявити під час того, як в міжнародний пункт пропуску «Дякове» по «зеленому коридору» заїхав автомобіль «NISSAN PRIMERA», реєстраційний номер Великобританії під керуванням громадянина Румунії з пасажиром громадянином України.В результаті проведення перевірки з використанням електронних облікових баз встановлено, що пасажир – громадянин України, використовуючи паспорт громадянина Румунії ввозив на територію України впродовж 2011-2013 років легкові транспортні засоби особистого користування, які на сьогодні за межі України не вивезені.

В ході здійснення митного контролю транспортного засобу та особистих речей громадян, українець, крім паспорту громадянина України, подав наявний у нього паспорт громадянина Румунії.Громадян України з метою використання прав визначених митним законодавством подавав митницям України паспорт громадянина Румунії для ввезення транспортних засобів на митну територію України в режимі «тимчасового ввезення» терміном до одного року.Від надання пояснень громадянин відмовився, наразі здійснюється документування правопорушення.
Відділ комунікацій Головного управлінняДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp