Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові затримали злодіїв

19 лютого 2015 р., 09:08

Хлопець та дівчина обікрали фаст-фуд

Під час патрулювання міста Виноградів співробітники патрульно-постової служби затримали хлопця з дівчиною, які обікрали місцевий кіоск швидкого приготування їжі. 

Здійснюючи обхід території, близько опівночі міліціонери запримітили двох молодих людей, які відбігали від кіоска, тримаючи в руках пакунки. «Допомога не потрібна?»,- з гумором запитали правоохоронці і зупинили підозрілу парочку. 

Як виявилося, молоді люди саме «обчистили» фаст-фуд. Розбивши скло на вікні, викрали з ларька продукти харчування. Як самі зізналися, вони вирішили таким чином повечеряти... 

Злодіями виявилися 19-річний мешканець Ужгородського району та 20-річна мешканка Виноградівщини. Як встановили міліціонери, хлопець цей був уже неодноразово раніше судимий за крадіжки і розшукувався Ужгородським міськвідділом міліції. 

Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших крадіжок. За даними фактами проводиться перевірка. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp