Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці вибороли "бронзу" на першому етапі Кубку України з паралельного слалому (ФОТО)

19 лютого 2015 р., 13:25

Щоправда, по очках відстали від переможців добряче

17 і 18 лютого 2015р. у Києві на території бази олімпійської підготовки збірних команд України з гірськолижного спорту й сноубордингу «Протасів Яр» відбувся перший етап Кубку України 2015-го року зі сноубордингу (паралельний слалом) і всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом). 

Змагання відбулися на підготовленій трасі довжиною 200м з перепадом висот 81м. Саме ця траса першою в незалежній Україні отримала сертифікат Міжнародної федерації лижного спорту (FIS), який надає право на проведення на ній змагань міжнародного рівня з паралельного слалому у сноубординзі та спеціальному слалому в гірськолижному спорті. 

Організаторами змагань виступили Міністерство України у справах молоді й спорту, Федерація лижного спорту України, гірськолижний спорткомплекс «Протасів Яр». 

У змаганнях взяли участь 96 спортсменів із Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської, Київської областей і м. Києва. 

{g}

У командному заліку Кубка України зі сноубордингу (паралельний слалом) кращими були представники Тернопільської області (385 очків). На другому місці – команда Києва (357 очків), на третьому – команда Закарпатської області (127 очків). 

У командному заліку всеукраїнських змагань серед юнаків і дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом) кращими були теж представники Тернопільської області (149 очків). На другому місці – команда Києва (113 очків), на третьому місці – команда Івано-Франківської області (104 очка). 



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp