Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Невдовзі на телеканалі "1+1" покажуть серіал про пригоди москаля у селі на Гуцульщині (ВІДЕО)

3 березня 2015 р., 21:34

Серіал знімався у колоритному Карпатському регіоні

У березні на каналі 1+1 відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Останній москаль". У центрі сюжету - пригоди московського хлопця у селі на Закарпатті.

За сюжетом корінний москвич Валера, роль якого дісталася московському акторові Ігорю Скрипку, потрапляє в глухе гуцульське село, до мешканців якого не дійшов технологічний прогрес. Валері довелося тікати з Москви не з власної волі, а в силу обставин, що склалися - його батько ховається від ФСБ, й уникнути зіткнень з російською мафією хлопцю допоможе тільки негайна втеча.

Він випадково дізнається про існування свого рідного дядька із Закарпаття, і вирішує поїхати до нього. У західній Україні молодого "москаля" очікують різні труднощі і безліч комічних ситуацій, пише Кореспондент.net.

Головні ролі в серіалі, режисером якого виступив Семен Горов, стали такі відомі українські артисти, як Юрій Горбунов, Володимир Горянський та Назар Задніпровський.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp