Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інформація про загиблого на Майдані закарпатця не підтвердилась

20 лютого 2014 р., 15:50

Сьогодні у сесійному залі Закарпатської облради, під час засідання обласних зборів, активіст Володимир Піпаш заявив, що на Майдані помер один закарпатець.

Зі слів Володимира Піпаша, він спілкувався із очільником Закарпатської «Свободи» Олегом Куцином, який зараз перебуває на столичному Майдані і той повідомив, що сьогодні під час сутичок із силовиками загинув один закарпатець і, мовляв, «свободівці» тепер не знають як везти його тіло назад додому. На знак скорботи, всі присутні в закарпатській сесійній залі піднялися і вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання.

Однак із закарпатців ніхто не загинув. Принаймні, сам Олег Куцин цієї інформації  «Часу Закарпаття» не підтвердив. Голова Закарпатської «Свободи» сказав, що дійсно сьогодні були загиблі, але не із Закарпаття:

«Був один загиблий і на моїх руках він помер, можливо, він (Володимир Піпаш, – ред.) неправильно мене зрозумів. Я витягував його (загиблого, – ред.) з поля бою. У нього влучила куля під час сьогоднішньої сутички на Інститутській». Олег Куцин розповів, що померлого активіста не знає, як і того звідки той був, але точно, що не із Закарпатської «Свободи».

Зі слів «свободівця», ситуація в Києві зараз напружена: активістам вдалося відбити попередні позиції, стріляють снайпери, на очах Олега Куцина загинуло вже двоє людей.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp