Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якими будуть ювілейні "Березневі коти"? (ВІДЕО)

22 березня 2015 р., 12:00

Попри стуацію в країні, фестиваль таки буде! Так захотіли його прихильники.

Міжнародний фестиваль мистецтва «Березневі коти», невдовзі порадує своїх прихильників ювілейним виходом. Десять років тому, арт-фест розпочинався як літературний проект краю еротичного спрямування. Зараз же, він видозмінився до міжнародного соціально-духовного фестивалю.

З 27 до 29 березня в обласному центрі знову відбудеться традиційний для цього місяця фестиваль «Березневі коти». Цьогоріч він стане ювілейним, десятим. Як розповідають його організатори, захід міг й не відбутись через події в країні. Однак організатори передумали.

Як і завжди, все відбуватиметься на волонтерських засадах й розпочнеться відкриттям виставки «Плахта», в якій візьмуть участь понад 28 українських художників з різних міст. Також арт-фест насичений програмою відеопоезії, музичних гуртів, дискусій на тему «Любов і війна», куди запрошені бійці АТО, відбудуться презентації книжок Андрія Любки, Томаша Деяка та Михайла Жаржайла. А в центрі міста волонтери проведуть флеш-моб.

На фестивалі виступить Закарпатський обласний театр драми і комедії з Мукачева.

Завдяки Генеральному консульству Угорської республіки, на фестивалі відбудеться творчий вечір відомого інтелектуала, головного редактора найбільшого в Угорщині видавництва «Európa», Міклоша Надя. розмовлятимуть з іноземним гостем про угорську літературу



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp