Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

КВНівці смішили ужгородців (ФОТО)

13 березня 2014 р., 22:06

13 березня, у ПАДІЮНі відбулася Кубкова гра Закарпатської Ліги КВН.

Як і очікувалось вона видалася цікавою та мегапозитивною. За вихід у фінал Кубку змагалися шість команд: «Нова команда 3» (біофак УжНУ), «Нащадки Колумба» (Мукачево), «Имеем право» (ФСПГ УжНУ), «Женсовет» (УТЕК), «Закон Авогадро» (хімічний факультет УжНУ), «Вихід на три». 

Оцінювали жарти члени журі: Володимир Гиря, Віолетта Цап, В'ячеслав Беленков, Сергій Трунов, Деніс Логодін, Віталій Тороні та Марина Степанова.

Всі присутні – школярі, студенти, - підтримували учасників гри аплодисментами.  Повболівати прийшли і батьки з малечею. 

{g}

Гра розпочалася з розминки. Відтак КВНівці пропонували свій креативний опис запропонованого організаторами зображення. Не залишилися осторонь гри і вболівальники: 4 хлопців за 30 секунд повинні були віджатись якомога більше разів. Переможець віджався 40 разів. Родзинкою гри став виступ команди "Я люблю КВН-нннннн".

Особливістю цієї гри стало те, що найкращих обирали наприкінці. Кожен суддя називав дві найкращі команди, виступи яких сподобалися найбільше. У результаті перемогу отримали «Женсовет» та «Вихід на три».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp