Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород втопився в році (ФОТО)

18 травня 2014 р., 16:00

Захід відбувся в обласній бібліотеці.

 

У Закарпатській обласній науковій бібліотеці надвечер п'ятниці зібралася молодь Ужгорода - але не для читання, не на літературний вечір, а на рок-вечорниці «Майбутнє варто планувати». Захід був організований спільно з БФ «Центр громадських ініціатив» та лікарями обласного центру планування сім'ї. Бібліотечні рок-вечорниці проходили неформатно у стилі кафе. Ужгородці відгуляли на "Рок-вечорницях" в обласній бібліотеці (ФОТО, ВІДЕО) Розпочався захід з виступу голови БФ «Центр громадських ініціатив» Андрія Вишняка, який розповів присутнім про проект «Здоров'я жінок України», як він реалізується в області за інформаційної підтримки бібліотек краю. 



Опісля лікар-гінеколог Анна Палагусинець та лікар-сексопатолог Галина Вакарова ознайомили молодь із сучасними методами контрацепції та роз'яснили основні проблеми, з якими зустрічаються люди репродуктивного віку під час статевого життя. Діалог з лікарями відбувався у невимушеній атмосфері, тож присутні задавали питання, на які фахівці лю'бязно давали доступні відповіді. Після завершення розмови з медиками, вечорниці перейшли в музичний блок. Дану акцію підтримали три талановиті ужгородські рок-гурти - «Позичений Час», «Етюд» і «Станція Лєнін», які своїми виступами зірвали читальну залу хвилею овацій, оплесків та радісних вигуків. Вперше стіни бібліотеки розривало від шаленої енергетики як музикантів, так і гостей, присутніх на вечорі. Такого музичного драйву читачі головної книгозбірні ще не чули. Організатори рок-вечорниць щиро вдячні музикантам, які підтримали цей захід і долучилися до обговорення такого важливого питання, як планування сім'ї. У свою чергу, бібліотека обіцяє своїм відвідувачам на рок-вечорницях не зупинятись і провести ще багато цікавих і креативних заходів в майбутньому.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp