Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівництво Державної фіскальної служби звільнено

23 березня 2015 р., 17:49

Яценюк доручив міністру фінансів Наталії Яресько очолити комісію з відбору кандидатів на посади керівництва ДФС

Кабінет міністрів звільнив голову Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса та його заступників Володимира Хоменка та Анатолія Макаренка. Про це заявив на засіданні уряду Арсеній Яценюк.

«Уряд за результатами службового розслідування приймає рішення щодо звільнення заступника голови Державної фіскальної служби, керівника податкової міліції пана Хоменка та заступника Державної фіскальної служби, відповідального за митницю, пана Макаренка і приймає заяву про відставку пана Білоуса», – сказав Яценюк.

При цьому комісія з розслідування діяльності керівництва Державної фіскальної служби рекомендувала Кабміну звільнити Макаренка і Хоменка, а Білоуса залишити на посаді.

Також комісія рекомендувала підпорядкувати ДФС Міністерству фінансів, збільшити кількість заступників голови ДФС до чотирьох і надати начальнику служби всі повноваження з керівництва митницею та податковою міліцією.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp