Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали наркоділка

26 березня 2015 р., 12:38

Про походження порошку мукачівець пояснити відмовився

Міліціонери Мукачева отримали оперативну інформацію, що у місті місцевий мешканець торгує наркотиками. Зловмисника затримали під час збуту психотропної речовини метамфетамін. 

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції задокументували факт реалізації психотропної речовини метамфетамін. Міліціонери затримали зловмисника безпосередньо в момент продажу наркотичної речовини. Наркоділок збув наркотик клієнту за 350 гривень. 

Правоохоронці з′ясували, що цей 35-річний мукачівець ніде не працює і таким чином заробляє собі на життя. Про походження порошку мукачівець пояснити відмовився. Зловмисник раніше неодноразово судимий за майнові злочини та за незаконні операції з наркотиками. 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Збут психотропних речовин) Кримінального кодексу України. Вилучена речовина направлена для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp