Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські гумористи веселили киян, рівничан, та львів’ян

31 березня 2015 р., 08:40

А ужгородців гумористи веселитимуть вже завтра о 19:00 у "Падіюні".

Відразу 4 закарпатські команди у неділю, 29 березня виступали на виїзді у різних лігах.

У Києві пройшов відбірковий фестиваль 7-го сезону Відкритої київської ліги КВН "ОтКЛиК". Серед учасників була ужгородська команда "RADUЖNUY ENOT". Хлопці виступили успішно і пройшли відбір до сезону ліги.

Радужный енот. Пополощем (с) Парень делает девушке комплимент - смешно. Алешка наконец возвращается из армии - зал бодро оценил. Битва самураев - смешно. Типичная бабушка в маршрутке - "я церкву провтыкала" - смешно. Американец, которого никто не уважает - хорошо. Парень в супермаркете - забавно. Случай в банке - смешно очень. На балете пожар, но шоу должно продолжаться - хорошо. Команде немного сложно после Минипанков, но зал равнодушным не остался.

Детальніше - у репортажі на сайті ліги.

Дві закарпатські команди - "Без мандата" (юрфак УжНУ) та "БезУмная Молодежь" з Мукачева - пробували свої сили у фестивалі Ліги Сміху - Захід у Рівному. Обидві команди добре зіграли і пройшли у сезон.
Більше інформації - у групі Ліги у VK.


А у Львові пройшов Кубок чемпіонів Галицької ліги КВН. За нього боролась ужгородська команда "Тяп-Ляп". Та, на жаль, суперники виявились сильнішими. Результат гри:

Перша Сільська Збірна - 19,9
Збірна бивших (Рівне) - 19,1
Коліжанки (Львів) - 17,7
Тяп-Ляп (Ужгород) - 17,5

Наступної неділі "Тяп-ляп" гратиме у першій 1/8 фіналу Ліги Сміху - Центр у Києві.

А ужгородських любителів гумору запрошуємо 1 квітня у ПАДІЮН на концертну програму "Всесвітній день сміху". Початок о 19:00.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp