Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дідусеву зброю закарпатець віддав у міліцію (ФОТО)

4 квітня 2015 р., 09:48

Чоловік знайшов її на горищі...

Чоловік каже, що зброя належала його дідусеві, а він її знайшов на горищі.

Для протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, спецзасобів і вибухових матеріалів на території Іршавського району, як і по всій Закарпатській області, впродовж квітня триває місячник добровільної здачі зброї.

До правоохоронців звертаються ті, хто вирішив не ризикувати, зберігаючи вдома небезпечні предмети, а здати зброю, або зареєструвати її в офіційному порядку.

Для прикладу, житель села Сільце добровільно здав мисливську рушницю, яку він знайшов на горищі підсобного приміщення свого дідуся.

Дану рушницю направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області, а далі після висновків експертів її буде зареєстровано.

Місячник добровільної здачі зброї, як повідомив начальник Іршавськогорайвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, буде тривати до 30 квітня. З питань добровільної здачі зброї та її реєстрації громадяни можуть звертатись у підрозділ дозвільної системи Іршавського РВ УМВС до капітана міліції Богдана Ороса.

Інформація Іршавського РВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp