Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Письменники краю зцілювали військових пристрасним словом

12 квітня 2015 р., 12:03

У Мукачівському військовому шпиталі пройшов творчий "десант"

У п’ятницю у військовий шпиталь, що в Мукачеві, вирушив творчий «десант». Не з порожніми руками, а з поетично-музичною програмою для бійців АТО, які тут лікуються.Як розповів голова обласного осередку Національної спілки письменників України Василь Густі, компанію йому склали письменники Петро Ходанич, Михайло Рошко, Володимир Товтин, директор видавництва «Карпати» Віктор Браславець та народний артист України, соліст облфілармонії Петро Матій з акомпаніатором Михайлом Рибалком.

Ця зустріч у шпиталі відбувалася в рамках акції «Цілюще слово», яку свого часу спільно започаткували вже згаданий письменницький осередок та управління культури облдерж­адміністрації.Із творчими програмами письменники і артисти вже побували у кількох лікарнях, школах-інтернатах області. 

А тепер от шпиталь. «Хтось допомагає армії грошима, хтось продуктами.А ми вирішили підтримати наших бійців словом. Бо слово зцілює», — каже Василь Густі. До всього військовим, які нині перебувають на лікуванні, «десантники» подарували книги від «Карпат» та вже письменницької спілки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp