Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорщина привела у повну бойову готовність армію для захисту Закарпаття - нова казка російських ЗМІ

2 травня 2015 р., 15:23

Прокремлівські журналісти продовжують ділити західно-українські землі

"Закарпатье ждет "вежливых венгров", – написав на своїй сторінці у Твіттер скандальний росіянин Олександр Дугін, пославшись на статтю, розміщену на маловідомому сайті "Русская сила". Автор цієї публікації заявив, що поки Україна вважалася союзницею Росії та прикривалася її військовою міццю, Угорщина не мала претензій щодо території Закарпаття, однак після того, як до влади прийшли "кровні та ідеологічні нащадки бандерівців", ситуація почала змінюватися.

Російський сайт заявляє, що угорська партія "Йоббік" вже напряму вимагає від України повернути Угорщині Закарпаття, а угорська армія приведена у повну бойову готовність перед лицем загрози закарпатським угорцям з боку бандерівців. Таким чином, анонсує "Русская сила", у 2018 році, в разі перемоги "Йоббіка" на парламентських виборах, на Закарпаття прийдуть угорські "зелені чоловічки", яких неодмінно підтримають мотивовані угорськими паспортами закарпатці.

Після відділення Закарпаття шматування України продовжиться біля польських кордонів – продовжують фантазувати на сайті. Польські війська, мовляв, проведуть гуманітарну операцію з повернення собі "ісконно" польських міст Львова та Станіслава. А наостанок журналіст радить мешканцям Києва, поки є можливість, з'їздити без візи до Ужгорода та Львова.


Андрій 02.05.2015 18:00 IP: 66.36.162.46
Бл..... як вже ці довб...би діятали! За себе переживайте, а до нас не лізьте.............

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp