Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Бізнес" ужгородця викрили міліціонери

25 травня 2015 р., 20:32

Чоловік заробляв на життя... наркотиками.

28-річний мешканець Ужгорода займався збутом наркотичноїречовини – кодеїну. Наркотик він виготовляв у полі на околиці міста,подалі від сторонніх очей.

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиківУжгородського міськвідділу міліції викрили незаконну діяльність 28-річногомешканця міста. У ході перевірки оперативної інформації міліціонеривстановили, що цей молодий чоловік займається незаконним збутомсинтетичного опійного наркотика – кодеїну.

Правоохоронці певний час спостерігали та документували протиправнудіяльність молодого чоловіка. Попався наркотогровець під час продажучергової дози наркотика.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальногоправопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України(Незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів). За свої протиправнідії наркоторговець наступні десять років може провести у місцях позбавленняволі. Відносно нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання підвартою.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp