Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сент-Міклош запрошує на виставку юних художників

5 червня 2015 р., 13:41

Усі роботи виконані у дусі закарпатського мистецтва

{p27134}Дана виставка представляє собою добірку робіт групи юних художників, які закінчили або ще навчаються в Закарпатському художньому інституті (ЗХІ). Це вже не перша експозиція представлена в стінах замку, але вона перша в тому плані, що представлена в оновленому складі (деякі з них вже стали на самостійний творчий шлях, деякі тільки починають). Саме це дало привід так назвати цю виставку. Саме ЗХІ стало тією клейкою субстанцією яка посприяла існуванню, та об’єднала дану групу. Їх викладачі привили їм любов до мистецтва та рідної землі, сприяли та надихали до створення нових робіт. Однак художники мають свої, відмінні один від одного погляди на творчість, кожен з них шукає щось своє, хоче зробити свій вклад в розвиток мистецтва на теренах Закарпаття.

Роботи представлені на виставці переважно не мають якоїсь спільної ідеї чи теми, вони є своєрідним щорічним звітом представленим на огляд публіки. Тут експоновані живопис та графіка на різну тематику: пейзаж, архітектура, композиції побутового та абстрактного жанру. Всі вони створені в дусі закарпатського мистецтва.

У виставці беруть участь:

- Михайлов Володимир
- Керечанин Петро
- Лакатош Сергій
- Шкрюба Юрій
- Москальова Наталя
- Базьо Наталя
- Маслянко Рената
- Берецті Владислав
- Ченько Андрій​​

Початок о 16:00 в замку Сент-Міклош

7 червня 2015 року​

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp