Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Близько тридцяти екіпажів змагалися в етапі чемпіонату України з гірського ралі на Закарпатті (ФОТО)

15 червня 2015 р., 11:06

У суботу, 13 червня, відбулося офіційне відкриття перегонів за участі голови Закарпатської ОДА Василя Губаля.

13 та 14 червня 2015 року на Верецькому та Уклинському перевалах Воловецького та Свалявського районів відбулася відкрита першість Закарпатської області „Ворота України – 2015” та ІІ етапу чемпіонату України з ралі.

 

У суботу, 13 червня, у селі Поляна, Свалявського району, відбулося офіційне відкриття змагань за участю голови Закарпатської ОДА Василя Губаля. Екіпажі представили суддям та глядачам. Керівник краю побажав учасникам цікавого, вдалого та безпечного змагання. "Вітаю на Закарпатті гонщиків, штурманів та техніків з усієї України. Сподіваюся, вам будуть до душі і наші краєвиди і власне траса. Бажаю всім без жодних інцидентів дійти до фінішів, і нехай переможе сильніший!", - сказав Василь Іванович.

У змаганнях взяли участь понад 30 екіпажів з усіх областей України. Вони змагалися в кількох класах залежно від потужностей машин. Також визначали кращого у загальній першості.
Організатори: Закарпатський обласний Автомобільний Клуб, Галицький автомобільний клуб та управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації. Змагання відбуваються під патронатом Закарпатської облдержадміністрації та за підтримки Великоберезнянської, Воловецької та Свалявської районних рад.

Змагання з гірського ралі були частиною цікавого зльоту гонщиків. Так, 11 і 12 червня 2015 року на території Ужоцького перевалу Великоберезнянського району Закарпатської області відбувалася відкрита першість Закарпатської області „Бескид – 2015” та ІV етап чемпіонату України з гірських автогонок, у якому брали участь також і аматори.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp