Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молдаванин хотів підштовхнути мешканців Хуста до теракту

17 червня 2015 р., 13:25

Мілкі гранули можна використати у вибухівці

Від громадян 16 червня у міліцію надійшло повідомлення проте, що по вулиці Німецькій у місті Хуст невідома особа намагається збути дві банки з надписом «Бездимний порох».

На місце події негайно виїхали правоохоронці Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області. На місці було встановлено особу продавця. Це 28-й громадянин Предністровської Молдавської республіки. У нього було вилучено дві металеві банки з написами «Бездимний порох» в яких містилися мілкі гранули темного кольору вагою по 300 грамів кожна.

Правоохоронцям гість Закарпаття пояснює, що порох він знайшов та хотів продати, а гроші використати на власні потреби. - йдеться у повідомленні Хустського МВ УМВС.

По даному факту, слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Металеві банки з порохом, направлені до НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області, для проведення відповідної експертизи. Власник небезпечного краму затриманий та утримується в ізоляторі тимчасового тримання Хустського міськвідділу міліції. За цим фактом триває подальша перевірка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp