Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців запрошують на колоритний БойкоFest

26 липня 2015 р., 14:19

Люби мене, люби не покинь!

БойкоFest поки що мало хто знає, та цей фест обіцяє стати драйвовим струменем, який вдарить по буденності. Важливо, що захід не є комерційним, вхід на фестиваль буде безкоштовним, до того ж його тривалість якісно відрізняються від усіх українських проектів. БойкоFest триватиме аж 5 днів – з 5 по 10 серпня, а організатори запевняють, що це не є фестиваль в українському розумінні, це фестиваль – для європейців, які хочуть забути всі свої справи, роботу, будні, приїхати з дітьми та родиною, й що важливо насичено й економно провести тиждень з легкістю та драйвом. На території фестивалю діятимуть аніматори, розкладеться парк-атракціонів, водні гірки, та інші забави для дітей за помірну ціну. Поки діти бавитимуться на різноманітних іграх, їхні батьки зможуть повноцінно відпочити у єднанні з природою та музикою.

На території БойкоFest розміщене маленьке озерце з прозорою, кришталевою і прохолодною гірською водою, а також цікавий водоспад, який формується на витоку з озерця. БойкоFest розміщений у природньому амфітеатрі, сцена розміщуватиметься в долині, тому звук рівномірно розходитиметься по горах, які її оточуюють.

Фестиваль приурочений до Міжнародного Конгресу Бойків, тому на фестиваль з’їдуться гості з багатьох держав світу – Британії, Канади, США, Австралії тощо.

{g}

Також на фестивалі просто неба буде проходити виставка художників Закарпаття та Львівщини, і кожний охочий зможе придбати картину намальовану майстром. Частина коштів буде передана на потреби АТО.

Крім того програма передбачає:

Для сміливих романтиків: наметове молодіжне містечко у мальоничих Карпатах, польова кухня та бойківські еко страви.
ХОРТИНГ: сучасні козацькі тренування.
БОЙКІВСЬКІ ПУТІ: туристичні маршрути Бойківщини
ДИТЯЧІ ЗАБАВИ. Аніматори, йо-йо, клоуни, артакціони, розіграші.
Я – МАЙСТЕР. майстер-класи народних умільців.
ДИКА ОРХІДЕЯ – чарівна квітка “Люби-мене-не-покинь”. Таємниці карпатських легенд. Літературна студія . Театральна студія “Чіга-Біга”
З 19.00. 6, 7, 8, 9 серпня БОЙКО ФЕСТ ”
Музична програма за участі відомих гуртів і виконавців. Дискотека.
ВУГЛЕХОДІННЯ. ФАЄР ШОУ. БОЙКІВСЬКА ВАТРА

Організаторами фестивалю виступили ГО “Бойківщина XXI ст”, ГО “Закарпатська Громада”, а гаслом заходу став слоган – “Люби мене, люби не покинь”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp