Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"ЗаСІЧ" взяв старт (ФОТО)

7 вересня 2014 р., 15:02

Фестиваль стартував в Ужгороді.


Розпочалася перша частина фестивалю «ЗаСіч» – арт-поле. На площі Поштовій майстри народного промислу влаштували ярмарок та майстер-класи. Тут можна не лише придбати речі хенд-мейд, але й спробувати самостійно зробити ляльки-мотанки. Іграшку-оберіг можна створити різних кольорів, з аксесуарами до душі. Поки-що на площі не людно, проте кількість ужгородців, які хочуть пофестивалити постійно зростає.

Гроші зібрані під час проведення «ЗаСіч» підуть на потреби армії. Організатори повідомляють, що вантаж з речами першої необхідності до батальйону «Січ» вирушить прямо із фестивалю.

Також на святі можна допомогти і бездомним тваринам міста – організація «Барбос» всі кошти, що виручить від продажу саморобних іграшок планує використати на обстеження ветеринарами друзів наших менших, що живуть на вулиці.



О 18 годині відбудеться друга частина «ЗаСіч» – благодійний концерт, який приурочено до 100-річчя створення першого українського Легіону Січових Стрільців. Забава триватиме до 23 години. На уже облаштованій сцені виступлять «FunFunk», «Елегантно Зіпсовані» та гості зі столиці – «Тінь Сонця» і «Гайдамаки». На ужгородців чекає чимало сюрпризів, в тому числі й вогняне шоу.

Сьогодні, 7 вересня, в Ужгороді справжнє літнє тепло, чудовий час, щоб завітати на фестиваль та допомогти Українській армії.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp