Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Графік освячення пасок у Берегові

18 квітня 2014 р., 18:39

Наближається одне з найважливіших християнських свят – Великдень. У Берегові діють п’ять церков. Пропонуємо графік пасхальних богослужіньу різних релігійних конфесіях міста (час «київський»).

Греко-католицька церква (вул. Шевченка): служба розпочнеться вночі з суботи на неділю о 24 год. У неділю — о 9 год к.ч. також початок богослужіння. 

Православна церква Київського патріархату (вул. В. Гуци): початок пасхального богослужіння у неділю вранці о 5 год. Об 11 год. — служба і освячення пасок. Православна церква Московського патріархату (вул. Г. Бетлена ): пасхальне богослужіння розпочнеться о 00:30, а близько 5:00 — освячення пасок. Ранком у неділю з 8:00 початок літургії і освячення пасок. 

Римо-католицька церква (пл. Ф. Ракоці): початок богослужіння у суботу о 20 год. за к.ч. У неділю об 11 год. - літургія і освячення пасок. Реформатська церква (пл. Кошута): пасхальна служба розпочнеться у неділю об 11 год. У графіках можливі незначні корективи!

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp