Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За тиждень злочинці двічі обікрали ужгородку

24 серпня 2015 р., 12:56

Міліція Ужгорода негайно реагує на всі дзвінки та події, які трапляються

Численні крадіжки з будинків, гаражів, підсобних приміщень в обласному центрі останнім часом досить дошкуляють городянам. То там, ту у приміщення проникають крадії, після візиту яких зникають цінні речі, коштовності, побутова техніка. На початку серпня помешкання ужгородки Тетяни двічі обікрали. – 1 серпня у мене обікрали гараж.

 41-річна ужгородка Тетяна. – Наш двір виходить на дві вулиці: Мукачівську і Шопена. У нашому дворі є ще одні власники. Коли нас із чоловіком не було вдома, то зловмисники спиляли на гаражі замок і викрали болгарку, спортивний велосипед, 5 нових дерев’яних вікон, електродриль, шліфувальну машинку, подовжувач, залишки труб, які ми поставили там після ремонту. Дверне полотно приперли до задніх воріт. Цю крадіжку помітив чоловік. Із гаража вийшов молодий чоловік і я спиталася у нього, хто він такий і що тут робить. Він подивився на нас, а далі чкурнув через задні ворота. 

Після чого ми одразу ж зателефонували в міліцію. Цікаво те, що від міськвідділу до нас зовсім недалеко, однак опер група їхала до нас 40 хвилин. Через тиждень, 8 серпня нас знову обікрали. Наш сусід бачив якогось сірого чоловіка років 55-60, який спочатку посмикав двері магазину, а далі ключем відчинив ворота. Але в нашого сусіда це, чомусь підозри не викликало, він подумав, що це до нас прийшов майстер. У хату злодій теж проник за допомогою відмички, оскільки після свого візиту залишив помешкання зачиненим. Повернувшись наступного дня додому, ми по помітили, що ноутбука немає. Крім цього зникли фотоапарат, наручний дорогий годинник, електробритва. 9 серпня ми заявили про крадіжку в Ужгородський міськвідділ міліції. Правоохоронці взяли на експертизу замок, але я до цих пір не знаю про результати. 

Поки що нас не викликали в міліцію з приводу крадіжок. Начальник Ужгородського міськвідділу міліції Роман Стефанишин прокоментував нашому виданню: «Міліція Ужгорода негайно реагує на всі дзвінки та події, які трапляються. У цьому випадку, певніше за все, слідчо-оперативна група, знаходилася на іншому місці пригоди, після якого виїхала на вулицю Мукачівську. Якби вони не виїхали на місце події, то однозначно, я би їх покарав. Наразі оперативники відпрацьовують раніше судимих осіб, які можуть бути причетні до крадіжок з будинку. В обласному центрі за добу є досить велика кількість викликів, на які виїжджає слідчо-оперативна група. Користуючись нагодою також хочу звернутися до жителів міста: якщо у вас скоїли злочин, то одразу ж повідомляйте в міліцію. Це допоможе в оперативному розкритті злочину.» 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp