Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У сільського голови-хабарника - "запалення хитростей"?

12 вересня 2015 р., 11:05

Князєв переживає за здоров’я затриманого

Як ми уже повідомляли, на Рахівщині затримали сільського голову, який вимагав від місцевого підприємця хабар у сумі 230 тисяч гривень.

Як поінформували у СЗГ УМВС України в Закарпатській області, до правоохоронців звернувся із заявою приватний підприємець району. Заявник повідомив про те, що голова одного з сіл району вимагає від нього неправомірну вигоду в сумі 15000 доларів.

Ці гроші сільський голова вимагав за видачу довідки про користування земельною ділянкою в розмірі1,2 га, яка належить згаданому підприємцю.

Вчора, 11 вересня, ввечері працівники управління по боротьбі зі злочинами в сфері економіки УМВС області затримали сільського голову на терасі одного з кафе в м.Рахів під час отримання ним частини неправомірної вигоди в сумі 230 тисяч гривень.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Слідчим управлінням закарпатської міліції, під процесуальним керівництвом прокуратури області, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі).

Цікаво інше. Відразу після затримання грошолюбивому посадовцю раптом стало зле, й на даний час він перебуває в реанімації Рахівської лікарні. Там його стережуть працівники міліції.

- У нас виникає питання, – прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв, - що таке з′їв чи випив у ресторані разом зі своїми друзями даний фігурант справи, що йому так раптово стало зле і довелось везти аж у реанімацію?! Ми хвилюємося за здоров′я чоловіка… Може, є сенс санстанції перевірити даний заклад харчування?..

Слідство у цій резонансній справі триває. Санкція статті, за якою проходить сільський голова, передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp