Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардеп Пацкан закликав закарпатців допомогти профільтрувати списки «Солідарності»

30 вересня 2015 р., 13:02

Каже, до 5 жовтня ще є час, аби почистити ряди, якщо у списках виявляться недостойні кандидати

Сьогодні «Солідарність» представила свою команду кандидатів до місцевих рад. Презентацію і прес-конференцію організували в шикарному готелі-ресторані «Олд Континент». Представляли кандидатів нардепи Валерій Пацкан і Роберт Горват, а також кандидат у мери обласного центру від «Солідарності» Михайло Качур.

Голова обласної територіальної організації партії «БПП-Солідарність» Валерій Пацкан запевнив, що його команда буде працювати чесно і заявив, що гордиться тією командою, яку партія виставила на вибори. Серед тих, кого згадав Пацкан, зокрема, були співак Іван Пилипець, начальник управління туризму ОДА Денис Ман, банкір Мирослав Гісем, громадський активіст Юрій Світлик, деякі чинні голови РДА.

Пацкан заявив, що завданням партії є зміна політичних еліт і закликав активістів фільтрувати списки партії, і якщо там знайдуть недостойних кандидатів, повідомляти партійців, що ці люди не варті того, аби іти під прапорами партії.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp