Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шокуючі подробиці гарячих розбірок у Мукачеві (Фото, Відео)

10 жовтня 2015 р., 09:49

У Мукачеві - знову криваві розбірки. Цього разу "війна" розпочалась у ромському поселенні

В ніч з 8 на 9 жовтня в Мукачеві сталося одразу дві події: вбили 18-ти річного хлопця, мешканця поселення ромів, після чого через нетривалий час загорілося родинне дворогосподарство ймовірного вбивці.

На даний момент затримано Кальмана Олаха, сина місцевого жителя, якого підозрюють у вбивстві 18-ти річного хлопця. Очевидці розповідають: постріл чули, стріляли з автомату Калашнікова, та злочинці принесли з собою і іншу зброю: дубинку та дробовик. Від отриманих травм хлопець помер, у нього залишилася вагітна дружина та маленька дитина. Місцеві роми додали, що мав місце замах на життя не одного, а двох чоловіків. Один з них отримав не смертельне поранення в ногу. Прізвища постраждалого жителі табору не повідомили. Правоохоронці підтвердили той факт, що цілилися в двох чоловіків, однак факт поранення не підтверджують, - пише Громадське.тб.

{g}

Вночі, невдовзі після вбивства хлопця, загорілося дворогосподарство імовірного вбивці. Жителі табору, розказали, що батько підозрюваного, Кальман Калманович, тримав у себе чотирьох рабів. Один з них, кому не вдалося втекти, повідомив, що його жорстоко катували, підвішували за руки до стелі. Вся спина потерпілого у шрамах.

Жителі ромського поселення кажуть: Кальман займався наркоторгівлею, та навіть вбивав.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp